5 augusti 2015

Hej hopp. Har äääntligen fått några dagar hemma i Stockholm. Fått sova i egen säng. Tvättat hundra maskiner. Bytt lakan. Städat loss. Ätit gofrulle. Skrivit lite. Och tagit till vara på solen. D-R-Ö-M-M-E-N! Så att jag imorgon ska åka ner och jobba natt några dagar känns inte jobbigt alls, jag har laddat om.

 
I går hade vi en heldag i skärgården. Åkte ut med båten till Grinda och bara njöt. Havsluft och gott sällskap är banne mig balsam för själen. Vi åt den godaste maten på Grinda Wärdshus, promenixade i skogen, spelade boule, volleyboll och skrattade oss dubbelvikta åt min och Jessicas otroligt undermåliga bollkänsla. Så fint!
 
Idag for vi till skogs. Iförda gummistövlar med varsin svampkorg tog jag, Jessica och Petra oss an skogens utbud. Och jäklar vad vi plockade! Kom hem med ett hel lass blåbär och ungefär två kilo gyllengula kantareller VAR!! Så sex kilo kantareller och ungefär 4 liter blåbär blev den totala skörden vi fick ihop på sex timmar, inte illa pinkat! Vi hann därtill fika i en liten dunge och springa på ett gammalt älgskelett. Nu har jag rensat och förvällt och ska packa en liten jobbväska. Imorgon blire nypan igen. Puss på er.
 
 
 
]]>

Kommentera